2009. augusztus 2., vasárnap

Bootcamp

Tegnap belekezdtem egy 14 napos bootcampbe (olyan intenzív edzés, amit mindennap elvégzek pihenőnap nélkül). Ha úgy érzem, megterhelő, bármikor megállhatok és folytathatom "csak" sima edzésekkel, változó típusúakkal.

Szóval jelenleg a második napnál tartok. Meleg ide vagy oda, nagyon élveztem a több, mint 45 perc edzést, természetesen a végére csöpögött rólam a víz, de megérte. Olyan pörgős vagyok tőle, mint akit felhúztak. :)

Nem elhanyagolandó tény, hogy már tegnap éjjel is hihetetlenül jót aludtam, tudom jól, ebben a mozgásnak hatalmas szerepe van.

További változások tappogásom óta, hogy a húsféléket egyre kevésbé eszem meg, vörös husit eddig se nagyon ettem, de mostanság már a fehér husikat se nagyon szívesen eszem meg. Édességet csodával határos módon ettem tegnap süti formájában, de csak nagyon keveset, azóta se különösebben kívánom.

Kiváncsi vagyok, milyen eredményekkel zárom majd a 14 napot. Nem centikre, vagy kilókra gondolok, hanem fittségre, testi- és lelkiállapotra, és egyéb változásokra. :)

2 megjegyzés:

  1. "Nem centikre, vagy kilókra gondolok"

    De bizony arra is kell,mégpedig minden nap min.10 dekával kevesebbre. Pusz:shr

    VálaszTörlés
  2. Ami azt illeti meglátjuk. :) Egy próbát megér.
    Bár tény, most már, hogy kinn vagyok a gödörből van egy elérendő célom. :)

    VálaszTörlés

 

Free Blog Counter