2010. szeptember 1., szerda

Taposómalom

A napokban nem vagyok túl jól, köszönhetően egy vírusnak, így csak lightosabb mozgás van napirenden. Nem is árt ez a nyári lazsálás után.

Ami viszont a nyári leírásokból kimaradt, az az új edzőpartnerem bemutatása. Ő pedig nem más, mint egy wii balance board, vagy inkább nevezzük inkább diktátornak. Természetesen ehhez a kütyühöz is számos program létezik.
Két fontos dologra szoktam használni: jóga és hullahopp karika. Ez az, amikor nem tud leesni a karika, viszont kegyetlenül megmozgat, mindezt úgy, hogy még élvezem is. Sok-sok játék van, ami tényleg játékosan mozgat meg, úgy, hogy még élvezzük is, és másnap-harmadnap is lesz kedvem mozogni.
Fejleszti az egyensúlyérzéket, az állóképességet, pikkpakk megizzaszt, ad ideális edzés gyakorlatsort, figyelemmel kíséri a fejlődést, beépített digitális mérlege van, minden mérésnél egy-egy újabb teszt gyakorlatot lehet csinálni, ahol a fit age-t nézi, vagyis fittség szerint mennyi idősek vagyunk (ez sokszor csalóka, viszont a mérleg pontos benne).

Ha ma csitul a dübörgés a fejemben, akkor biztosan ma is bekapcsolom. :)

1 megjegyzés:

  1. jujj, a wii-ben a hullahopp az nekem is nagy kedvencem!

    Rég beszéltünk, remélem jól vagytok meg minden! :-)

    Időnként be szoktam nézni a blogodba, a CH-n már nem annyira vagyok mostanság:-)

    jobbulást meg a vírusból! :-)

    :-) Z;-)

    VálaszTörlés

 

Free Blog Counter