2010. február 15., hétfő

Lelkiállapot

Amióta életmódot váltok hol fenn, hol lenn vagyok, sokmindentől függően. A mélypontok elsősorban nem a súlyomtól függenek, hanem egyéb mindennapi helyzetektől.
Viszont örömmel vettem észre, hogy a mélypontok egyre rövidebbek, és a magasabban levő napok egyre gyakoribbak.
Minden bizonnyal köszönhető ez annak, hogy észreveszem magamon az apró változásokat is, valamint a pozitív gondolkodásnak. :)
Egyre többször fordul elő, hogy jól érzem magam a bőrömben, ellenére annak,hogy milyen sok a túlsúly rajtam. NŐ-nek érzem magam, minden értelemben, és tudom, ez nem csak a külső kérdése.
Többen mondták már nekem, hogy a rendszeres testmozgás hosszútávon jó hatással van a lélekre, a szorongást jól oldja, tartós derűt és jókedvet tud hozni a mindennapokba. Ezt most a saját bőrömön is tapasztalom. Többek között azért is, mert így minden torna után azt érzem, igen, ma tettem valamit magamért, az egészségemért, és a jövőmért. S ez számomra jóóóóóóóóóóóó. :)

Azt gondolom, pont ezek a kis dolgok teszik eredményessé az életmódváltást. :)

Fitt napot mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Ne légy már folyton elkeseredve. Én láttalak élőben is,és semmi plusz kilót nem vettem észre. Csak a szemeid ragyogását,és a szép mosolyodat. Amiben a lelked tükröződött.

    VálaszTörlés
  2. Tudod, az a gond, hogy én nem olyannak látom magam, mint ahogy Te láttál engem, vagy ahogy a férjem lát engem. :)
    Most tanulok pozitívan gondolkodni magamról. :)

    VálaszTörlés

 

Free Blog Counter