2010. február 12., péntek

Depi a köbön

Mindenkinek vannak depis napjai, szerintem. Nálam ma felütötte a fejét. Már eljutottam odáig, nem küzdök ellene, majd holnapra elmúlik. :) Természetesen a depi manó célja többek között az, hogy eszembe se jusson tornázni, mert az pfúúúúúúúúj, ráadásul ma hosszú torna nap van.
Szóval depimanó csak mondta, mondta a magáét a fejemben, de nem hallgatva rá elkezdtem a napi tornám. Ismét super cardiora esett a választásom, a beginner-el. Nem volt egy könnyű menet, ma nehezebbnek éreztem, mint két napja, talán jobban is feszítettem, ma. Kellemesen fáradtnak is érzem magam, a hátizmaim, a mellkasom, a lábaim, mindenhol érzem, hogy jól megdolgoztattam magam. Talán ma a hasizmomra nem figyeltem eléggé, de majd legközelebb erre figyelek jobban.

Úgy érzem, jó úton haladok az átváltozáshoz, és nyár végére elérhetem a célom. :)

Fitt napot mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Ejnye-bejnye,miket olvasok!

    Lenne egy tiszteletteljes javaslatom depi ellen.Ha megint melléd szegődik az a csúnya depi manó,kelj fel,hagyd ott. Irány a legtávolabbi bolt gyalog,és tessék venni öt kiló krumplit,aztán irány haza vele,szintén gyalog. Mire hazaérsz,elszáll a depi,és fogyi gyanánt sem utolsó dolog. (Nálam bevált:))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a tanácsot!

    Nálam ez időnként előfordul, ilyenkor megvárom míg elmúlik. :)
    De legközelebb kipróbálom a Te módszered!
    Puszi

    VálaszTörlés

 

Free Blog Counter