2009. augusztus 4., kedd

Kalandos edzések a szobában

Bootcamp 4. napja volt a mai. Szerencsére ma nem volt olyan meleg, bár ez ellen a ventilátorral szoktam védekezni, persze nem magam felé fordítva. :)

Szóval negyedik edzésnap egymásután. Nem is olyan sok ez, mondhatnánk könnyen, de végigcsinálni néha az. Azért persze kitartóan és mosolygósan végigcsináltam, persze csak és kizárólag csukott szájjal szabad mosolyogni, különben a sós izzadtság cseppek bekúsznak a szánkban. :)
Ma voltak olyan pillanatok amikor úgy éreztem, hogy gyorsabban fáradnak az izmaim, ilyenkor bátran használtam a pause gombot, és nyújtottam egyet.
A víz ugyanúgy folyt a végén rólam, mint bármikor máskor, és a végére jobban pörögtem, mint szoktam.

Az elmúlt napokban sikerült az étkezésemre is megfelelően figyelni. A mai napon különösen büszke vagyok magamra, mert egészségesen és mértékletesen étkeztem.
Most igazán felcsillant számomra a remény, hogy a 14 nap végére látványos lesz a változás, akkor is ha nagyon nagy a túlsúlyom. :)

5 megjegyzés:

  1. Nagyon drukkolok ám és fontolgatom egy blog nyitását én is, jó lenne nyomon követni a változást.

    görike boldog gazdija Rinci a Tapp ról

    VálaszTörlés
  2. Szia Rinci!

    Üdv neked itt is. :)

    Tudja ám tartani egy blog a lelket az emberben. :)

    Vigyázz magadra és a görcire. :) Egy két görcis gazdi. :D

    VálaszTörlés
  3. lemaradt a görkék elől a 2-es. nekem is kettő van. Vagyis a Fiamé volt 1, aztán elköltözött maradt nálunk az 1 és kapott egy havert. Nekem ivartalan fiaim (Férjem szerint unokáim) vannak. Egy vadas és egy albi. (Marcink (albi) szépség díjas lett a kategóriájában, még fél éves korában, fedezett is mikorra egy éves lett, de aztán nem bírtuk az illatát, meg az ideg baját,így ivartalan nett ő is. Így már nem akkora jeges maci mint volt, de legalább nyugi van.

    VálaszTörlés
  4. Nekünk két vadas csajszi, sokszor csak lányunkként nevezett csajszik. :D
    Imádom őket, de kicsit vadabbak az átlagnál. Így jár az, aki tesókat hoz el a szülőktől. :d

    VálaszTörlés

 

Free Blog Counter