2009. augusztus 7., péntek

Félidő

Bootcampem 7. napjához értem, ami éppen a fele a kitűzött időnek. :)

Nagyon, de nagyon büszke vagyok magamra, mert rosszabb napjaimon nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok.

A napokban gondoltam végzek egy ellenőrző mérést, amit nem lett volna szabad, csak a BC utáni első pihenő napon. Szóval rosszalkodtam, mértem magam, és nem láttam változást. Ez letört, elszomorított.
Aztán ráébredtem, hogy elfelejtettem örülni a kis dolgoknak. Pl. hogy rámjönnek és kényelmesek olyan ruhák, amelyek eddig is rámjöttek, de kényelmetlenek voltak, vagy örülni annak, hogy már nem fáraszt le egy órányi gyaloglás sem, holott az utóbbi időben már 10-15 perc után lógott a nyelvem. Szóval ha konkrétan nem is fogytam, mégis változtam, és ennél nincs fontosabb. Ahogy annál sincs fontosabb, hogy jól érzem magam a bőrömben, annyira hozzászkotam a mozgáshoz, hogy ha a napi szokott időben nem tornázom, akkor hiányolja a szervezetem.
Az étkezésem teljesen megváltozott. A húsos ételeket egyáltalán nem kívánom, este nem vagyok éhes, így hát nem is eszem (hallgatok a testemre), valahogy kifejezetten az egészséges ételekre vágyom.
Akárhonnan is nézem, csupa-csupa jó változás köszöntött be az életemben, és ezt a kitartó mozgásnak köszönhetem. :)
Éljen a tappogás!


4 megjegyzés:

  1. Mire legközelebb találkozunk,már két számmal kisebb ruhát kell venned. Én hiszek benne,és úgy is látlak. (A lányomnak is kezd sikerülni.)

    VálaszTörlés
  2. Hiszek benne én is, de nem hajt a tatár. :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Anamaya, honnan szerezted be a t-tapp dvd-t? Konkrétan az érdekelne, hogy le lehet-e tölteni valahonnan. Vagy a honlapon található videókat használod fel? (Elnézést, ha erre választ adsz a bejegyzésekben, de gyorsan futottam csak át.) További kitartást, sikereket és gratuláció az eddig elértekhez!

    VálaszTörlés
  4. A honlapon levő videók az alapok elsajátításához tökéletesek. Ha mégsem lenne elegendő, akkor azt javaslom, a keresőoldalakon keress rá. Több helyen is találni linkeket. :)

    VálaszTörlés

 

Free Blog Counter